Hard work

Denna helgen har jag jobbat ganska mkt.. Jobbade delad tur igår, men det var rätt så okej ändå. Sen idag har jag jobbat från 06.45 till 17.00. Det var mindre kul, hehe. Det tar på krafterna och man är med under nästan allt som händer under dagen. Ta upp patienterna på morgonen, frukosten, f.m:s vilan, 11 kaffet, middagen, kaffe vid 15 och sen är det segt de två sista timmarna av jobbpasset... Men pengar blir det, jag får tänka så. Dessutom har jag precis fått min första lön. Blev inte så mkt som jag trodde, men jag jobbade ju bara en vecka i juni, så det var inte så konstigt. Dessutom drar de skatt nu så jag får ju tillbaks lite cash nästa år. Kan vara bra det med! Jag längtar tills jag får min lön för juli, den kommer va nice tror jag :) Å hoppas jag, för pengar behövs!

I e.m har jag legat en stund på balkisen, måste ju vänja mig tills jag drar till Rhodos. På tal om Rhodos, nu är det skogsbränder där nere, men inte där vi ska bo som tur är.. Och för övrigt, idag är det 2 veckor kvar tills vi åker :)

Jag har även hunnit vara lite i sommarstugan i torsdagskväll och fredags! Daniel och jag drog dit, mamma & Nisse var även där. Första ggn jag såg mamma på typ 4 veckor, men ändå kändes allt som vanligt. Jag smågnatade och hade som vanligt den tråkiga tonen i mitt sätt att prata till henne. Typiskt! Nu har hon åkt tillbaka till Ormaryd men kommer nog hem imon.. Då kommer även Daniel :) Jag slutar tidigt imon, redan vid 13.00. Skönt! Å imon ska jag jobba med Fanny. Det kommer bli skoj!

Nu ska jag ta å sätta mig framför tv:n med en påse chips och ett glas mjölk.
Ska även försöka skriva lite i min dagbok, var ett bra tag sen...

Å ett STORT grattis till Martina Fransson som har fått sitt körkort :) Du är bra, tra la la!

Inte så pigg

Jobbet börjar ta kål på mig.. Jag behöver lite ledigt, men det ska ju bli lite lugnt i helgen iaf. Jobbar bara 07.00 - 11.00 på lördagen och 16.00 - 21.00 på söndagen. Idag slutade jag tidigt och imon också :) Det är skönt att ha e.m lediga. Annie är på hemväg imon och på lördag ska vi ut till pappa, var ett himla bra tag sen man var där ordentligt. Ska bli skönt att komma ut dit. Sen när man kommer hem så kommer Daniel och myser med mig :D Wiie! Det kommer kännas som en lättnad. Och dagen därpå kommer även mammsen hem, det kommer också kännas som en lättnad! Verkligen!

Idag skrev jag & Julia en massa om Rhodos resan :) Asså, jag har nog knappt inte fattat riktigt att vi verkligen ska utomlands, vi KK. Det kommer bli en sån himla rolig resa hoppas jag. Och jag tror att vi behöver det, allihopa tsm :) Nån gång nu i veckan så var det däremot jordskalv på Rhodos och det kändes ända bort till ett par andra öar. Men vi har haft kontakt med resebyrån och det är ingen fara,
so we are still going strong ;D

Nu ska jag kanske kolla på SAW, var ett tag sen, jag behöver lite påminnelse, har typ glömt bort den. Men vi får se, om jag håller på att somna i tv soffan är det lika bra att gå och lägga sig. Det finns nog en risk till det, jag blir trött av att jobba alla dagar, vara ensam och ledsen. Jag tror dessutom att Annie får massera min nacke lite, jag är spääänd.

Ska bli kul att träffa Annie & pappa m. familj :) Synd bara att jag inte är där oftare, iaf över sommaren. Det är då det är som bäst där ute. Iaf om det är bra väder, haha.

Jag saknar Daniel... I need you honey <3

Ledig måndag

Ja, idag är jag ledig och just nu sitter jag vid datorn och lägger harpan och väntar på att solen ska komma till balkongen så jag kan lägga mig och sola lite :) Jag hoppas bara att vädret håller i sig nu när jag är ledig. Senare sen idag ska några av KK:na träffas, förmodligen här, och planera det sista gällande Rhodos resan :) Snart bär det av!

Imorgon ska jag in till stan, till myset Daniel :) Får se om vi sticker ut till sommarstugan och klipper lite gräs. Ska ringa mormor och morfar med, de har ringt ett par ggr när jag har jobbat. De tror ju fortfarande att jag typ äe fem år gammal och att jag inte klarar mig själv. Så jag får väl ringa och visa några livstecken...
Sen på tisdag kvällen ska jag och älski gå på bio, vi ska se Mamma Mia. Jag har ju redan sett musikalen två ggr, både i England och Sverige så det ska bli kul att se den som film. Men jag tror att det är mycket mer känsla i musikalen :)

Jag har börjat sakna klassen faktiskt! Och det är först nu jag RIKTIGTI inser att jag inte kommer få träffa de förra treorna mer, och det känns väldigt sorgligt. Jag saknar redan Benitas härliga smittsamma glada humör! Men jag hoppas att de kommer och hälsar på nån gång :)

Denna helgen gick det väldigt bra att jobba. Jobbade mycket med Stefan och vi är ett bra team som han sa. Vi klarade ju av den där lilla "olyckan" väldigt bra, men det tog över en timme :P Och ja, det var duschen som gällde när man kom hem på e.m. Runt sex tiden så kom Malin & Thomas till mig och Daniel. Vi spelade spel medan åskan dundrade, men när den hade försvunnit så tittade vi på film, inte en så ovanlig sysselsättning. Men nästa gång så ska vi spela äventyrsgolf i K-berga :D haha!

Nähä, det ser ut att bli allt mer mulet ute,
så jag kommer nog sitta här vid datorn ett tag till...