Snö och kaos

Idag hade jag min första körlektion, med härliga Egon och det gick kanon :)
När jag körde hem sen så började det snöa och det tycker jag är mysigt.
Känns nästan som att man vill börja göra pepparkakor och julpynta, hihi.

Igår så var jag och färgade håret rött igen. Denna ggn blev det lite mörkare,
men jag är nöjd!

Imon ska jag & Annie ut till pappa...

Ikväll från typ fem tiden så har det varit kaos i Korsberga. Har hänt nån olycka mellan Korsberga och Lindshammar som gör att det är en sjuhundrans lång bilkö genom hela K-berga. Var ute och fotade lite. 4 timmar senare är det fortfarande bilkö!

Nu så...

...idag så ska jag in till Daniel strax, sen kommer Malin & Thomas.
Har snackat hur länge som helst om att vi ska ses, men det blir inte av men nu så!


Sen imorgon så ska jag färga håret, rött igen :D


Igår hade vi KK:kväll och äntligen har vi sett på alla Rhodos bilder tsm :)
Jag har t.o.m. börjat ladda upp några på bdb och det kommer flera!

Ha det bra!

Utgång

I fredags var det andra ggn man blev kidnappad. Denna ggn till Sandra, där det var en överraskningfest för mig :) Lite folk från klassen och andra vänner. Trevligt! Sen runt elva tiden bar det iväg till hotellet och det var helt okej. Fick "grattistal" av dj:n :) Det var kul att festa igen, det var ju ett bra tag sen och jag tror faktiskt att jag ska ut även nästa helg!

Efter hotellet drog jag, Daniel, Malin & Thomas iväg till Calle för lite efterfest, men det bidde lite lagom mysstund istället. Malin somnade i princip och det gjorde nästan Daniel också. Det var mest jag, Calle och Thomas som var pigga. Resten av festgänget drog hem till K-berga igen i och med att det är lite skjutsproblem..
Men runt tre tiden så var jag och Daniel hemma ;)

Lördagen bestod av sömn i stort sett! Och choklad! Och chips! Och cola!

Idag (söndag) vaknar jag av något som liknar urinvägsinfektion :/ Men likadant som förra året så bröt det inte ut helt, tur det. Men det är förbannat jobbigt ändå. Så det bidde inget filmmys med Malin & Thomas. Det skjuts jämt upp, men nån gång så ska det bli av :D

Denna veckan så är syster Annie hemma, hon ska jobba på dagis i hemtrakten. Har suttit i soffan och pratat om en massa festsaker. Hennes och mina erfarenheter eller nåt liknande. Lite mysigt!

I fredags gjorde jag även en massa bra ärenden på stan :) Bokade först in en körlektion, sen köpte jag täckstift, deo och rengöringsmedel till ansiktet, jag köpte även en systemkamera som jag är väldigt nöjd med! Sen gick jag vidare och köpte ett fotoalbum, nu måste jag bara framkalla mina Rhodoskort, för de ska få ett eget album... Sen så beställde jag även tid för att få håret färgat rött :D

Jag är stolt över min helg!