Söndag 29 nov

Jag mår riktigt jävla illa. Kan bero på att jag inte har ätit nåt sen igår kl. 19.00. Eller så är det för att Tina & Eve ska flytta, jag vill verkligen inte det har jag märkt. Kommer sakna er så fruktansvärt mkt. Det kan även ha nåt att göra med situationen mellan mig & Daniel. Eller så är jag bara bakis! FAN!

Torsdag 26 nov

Vfr är min blogg cp för.....?! Allt blir som en stor klump! I alla fall. Dagarna går och det känns mer och mer som att vi har gjort rätt. Men idag har jag ont i magen och det har jag inte haft sen i söndags.. Ibland tänker man lite för mycket. Igår var jag, Helena, Tina, Fanny & Eve i Växjö. Var ute och åt, gick lite på stan och sen kollade vi på "Paranormal activity" på bio. Man satt och spände sig nästan hela tiden, filmen var ganska bra men lite för mycket av samma saker.. Det var iaf en himla bra dag med himla bra tjejer. Och på lördag blir det utgång!! Me like! Nu måste jag ringa ONOFF å fråga vad de gör med min dator egentligen. Skulle varit klar i söndags men inte fan har jag fått höra om nån leverans eller försening. I want it!

Söndag 22 nov

Jag behöll mitt lugn någorlunda igår ändå. Tills jag skulle sova... Jag kände mig som en 5-åring där jag låg å hyperventilerade och fick fram orden "mamma"... Jag har aldrig sovit så djupt (trots att jag väcktes 8 ggr av samtal och sms under nattens timmar). Vaknade nyss och man blir väckt av "hur är det"? Undra hur många gånger man kommer bli bemött med just den frasen.. Ahaa... En till "hur är det idag" fras... 2 st på 20 min! Det jobbigaste är att man kommer bli påmind om alla dessa saker från ens förflutna även om man inte vill det. Jag ångrar lite idag att jag inte följde med Ewe in till stan igår... Men jag hade förmodligen skiftat humör som en svängdörr, mått illa och undrat ifall jag har gjort rätt i att följa med till stan. Istället satt jag hemma själv. Både bra och dåligt tror jag. Men jag måste ju lära mig att vara ensam nu. 22 PS! Bloggen är dum i huvudet så detta inlägget kommer bli som en stor klump!