Söndag 29 augusti

Helgen var awesome i mängder! Härligt fnissigt förkrök hos Swan och resten av kvällen var skön, med massa bra artister. Bäst var ändå Timo & Hoffmaestro! Underbar musik :)

Resten av helgen har också varit fin! Vaknade upp hos Andreas på lördagsmorgonen och hela lördagen var underbart bra. Hade en riktig slöardag tsm.
Sen lagade vi god mat, delade på en flaska vin och tittade på film.
La oss redan innan tio och båda två slocknade direkt. Mys!


Imorgon blir det lite jobb på kvällen. Längtar dessutom tills på tisdag, då står det MASSAGE inbokat i kalendern :) Det var också helt great på jobbet i fredags. Gillar mer och mer att va på den avdelningen. Hade kräftkalas och de gamla är så fina människor!Torsdagen 26 augusti

Det har blivit promenader alla dagar förutom igår. Sen har jag nog råkat smuggla i mig en muffins, eller två... Men det är en såndära jobbig vecka, då räknas det inte.

Har jobbat idag, var längesen jag var uppe innan klockan 6. Imorgon är det bara på att igen och jag ser fram emot det för jag hade en riktig awesome dag på jobbet idag. Kanongoa kollegor som lyser upp dagen. Dessutom är jag & Sandra ett ganska bra team. Idag fick jag även deligering så nu har jag medicinhantering,
känns himla bra med lite mer ansvar.


Sen är det förkrök hos Swan och senare bär det av till Eksjö Stadsfest med Swan, Malin och kanske Andreas. Jag hoppas på en helskön kväll :)

Måndag 23 augusti

 

Morgonpromenaden blev av och det var skönt. Gick och virrade på det nya elljusspåret, kan bli en ganska bra runda ifall man fortsätter virra omkring, haha. Sen har jag gjort hallonsmoothie, mums! Inget godis idag även ifall suget har funnits ikväll,
men det är bara för att jag vet att jag inte ska!


Jag är riktigt jäkla rastlös! Kan inte tänka mig att ha det så här hela hösten. Jag vet inte riktigt vad jag går upp för ppå morgonen. På kvällarna håller jag på att bli galen ibland. Om dagarna sitter jag och stirrar på mitt personliga brev som förhoppningsvis blir klar snart. Men jag blir aldrig nöjd, jag sitter bara och tittar på det..

Dessutom börjar jag nästan längta till vintern.
Då kan jag få använda mina härliga jackor, min älskade mössa och min myshaldsuk. Underbart!