Onsdag 28 juli

Morgonpromenaden är fixad och även ett snack med ssk Helen på jobbet.
Det är troligtvis en infektion i ena fingret å ett på gång i det andra. Men det blir till att pyssla om att lite här hemma innan en sjukhusvistelse.


Jag vill verkligen flytta till ett eget litet krypin. Var och hälsade på syster Annie i Jkpg i måndags, inte klokt vad fint de bor. Sen när många av ens vänner har fått eget eller ska flytta blir jag bara ännu mer sugen. Maja & Slicke flyttar till Växjö, Julia till Skövde och även Daniel ska få eget place. Dags att ta tag i framtiden kanske?!


Var ute hos Julia igår med Tina & Fanny! Mysigt tjejprat uppskattas alltid :)


Idag blir det jobb mellan 11.30-15.30

Tisdag 27 juli

Det är underskattat att laga mat i underkläder. Hur gött som helst!


Idag kommer lite cash in på kontot och det ska sparas inför min ovetande framtid som väntar mig. Förra veckan var det jobb måndag, onsdag, torsdag, fredag, lördag & söndag. Denna veckan är det tisdag, onsdag, torsdag & fredag.
Peeeeengar, here I come!


Jag är hur sugen som helst på att sticka iväg på nån liten roadtrip nånstans, helst med Sabbe. Hon är lite galen och jag behöver lite galenskap iblanner!
Vi får se hur det blir med den saken...


Nu ska jag ta tag i att städa lite, har inte gjort det på hur länge som helst.
Jag vill känna att jag har det rent runt om mig, är på det humöret, haha.

Lördag 24 juli

Sitter och småtittar lite på Men in black 2 men ska snart krypa ner under täcket. Imon är det den sista helgjobbdagen men är bara ledig en dag sen är det på att igen.

Piercingarna var fina så jag kommer fortsätta beställa från den sidan.
www.tribe.se
Dessutom var jag å hämtade min grej från tv-shop, men har inte testat den än. Men den ser fin ut ;) Ska bli kul att se hur resultatet bli av att raka benen med den, ifall jag vågar...


Snart så bokar jag och Malin biljetter till Lars Winnerbäck men vi vill få med lite mer folk, men det kommer bli nice vilket som!

Godnatt!