Fredagen 28 maj

Av nån anledning har jag vaknat av mig själv runt halv nio, nio denna veckan. Känns skönt att gå upp och äta frulle med solen i ryggen. En annan sak som är go är att se graderna på termometern stiga :) Kan nog bli en fin dag men det kommer säkerligen regna ikväll. Blir nog att jag & Tina sticker ner och kollar på maskulina fotbollsspelare en sväng.


Jag är så taggad tills imon :) Först blir det till att titta på alla fina balpar, och jag hoppas att regnet hållet sig borta mellan 15-17. Efter det blir det en finfin kväll med Malin & Tina :D Fest på det!


Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på till Mors dag. Visserligen så kommer mamma inte va hemma i helgen men jag känner att man ändå vill göra något. Vi får se.. Mamma blir ju glad av en bukett blommor som man plockat själv, så varför inte?!


Nu ska jag lyssna på feel-good-musik och ladda mentalt inför imon!

Tisdagen 25 maj

Byxorna klarade sig utan fula fläckar :) Glädjerop och hela köret.


Ibland förstår jag inte att jag hamnar i en värre deppsvacka ibland.
Jag gör verkligen ingenting om dagarna, oftast...
Mina dagar brukar se ut så här;

10.00 (eller mkt senare): Jag vaknar och äter frukost.
11.00-13.00 (eller mkt längre): Jag sitter vid datorn och får för mig att facebook är skitviktigt och att jag missar en hel del ifall jag inte kollar folks uppdateringar.
13.00-16.00: Ibland kan jag göra lite nytta, som att plocka upp ett par strumpor från golvet. Ibland gör jag även en liten ansträngning och t.o.m sätter igång tvättmaskinen.
17.00: Mamma brukar komma hem och jag börjar redan bli ett monster. Försöker komma på nåt bra att säga när hon frågar vad jag har gjort och ätit idag.
Det är först då jag kommer på att jag är ganska hungrig.
18.00-00.00: Jag sitter antingen vid datorn eller tv:n. Eller varför inte både och?!

Det finns så mycket jag skulle kunna hitta på men orken och motivationen finns inte till.
Jag önskar att jag tyckte det var roligare att träna! Jag känner mig lite nere för att mina vrister är så pass dåliga som dom är. Lite pinsamt att man knappt kan springa upp från garaget till lägenheten en regnig kväll. Jag tänker ofta att "imon, då ska jag satsa! Då ska jag ta en riktig långpromenad". Jag måste bli bättre på att motivera mig själv och ta tag i saker. Sen måste jag sluta jämföra mig med alla andra!

Måndag 24 maj

Just nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar. Slängde i mina nyaste jeans efter en liten olycka på Mc Donalds i lördags. Jag stod i kön då en snubbe tappar massa ketchup, på just MINA byxor. Jag var redan på ganska dåligt humör efter alla fulla idioter på hotellet. Men annars var det en trevlig kväll. Åkte in och kollade på "Alice i Underlandet" med Daniel & Jonte. Sen kom Tina och gjorde oss sällskap
och sen drog hon och jag vidare till hotellet.

Igår så bidde det presentöppning (för Tinas del), smörgåstårta, en massa snack och god fika hos Tina som fyllde 20 :) Sen vankades det jobb mellan 12.45-21.15. Ännu ett dödsfall, men det är sånt som ingår i det jobbet.


Nu i veckan vet jag inte riktigt vad jag ska hitte på. Men det känns ganska gött ändå :)