Måndag 27 september

Herregud vilken helg! Var nere på Campus i Växjö med en massa brudar. Sen bidde det utgång på O´Leo, men kvällen blev inte lång för mig. Blev för full... Fick poliseskort hem till Majas lägenhet. Väl där kommer jag på att jag är utelåst men till sist kom det en snäll kille som hjälpte mig in i hans lägenhet. Han, hans bror och hans flickvän tog hand om mig. Jag är så tacksam för att det finns fina människor. Sen kom Swan och Victor och körde mig till Vetlanda. Om jag var bakfull? Tänker inte ens svara på den frågan, haha.


Men nu till något roligare. Min syster fick en liten son inatt
:)

Tisdag 21 september

Igår hade jag en sån himla bra dag! Gick runt i underkläder mest hela dagen, sjöng till jättehög musik och städade vissa rum av lägenheten ganska noga. Sen stack jag in till stan och storhandlade till min matlista denna vecka och sen var det bara till att ställa sig vid spisen och laga mat till mamma och mig. Och resultatet; kanongott och jag ska absolut göra det igen. Fullkornspasta med bacon som har stekts med purjölök, vitlök och sockerärtor bl.a. Lite sås till det och man blir glad :)
Sen på kvällen städade jag lite till, bjöd på mitt jättegoa humör på msn
och var allmänt levande!

Men det kommer fler dagar.... Som idag, känner mig helt död. Men något roande har varit besöket hos systeryster, bebisen i magen och Ingrid. Det gör mig så glad när man 2 & ½-åriga systerdotter säger "Frida! Jag giiiillar diig!"
<3

Söndag 19 september

Ligger i soffan och kollar på valvakan. Men det är sååå tråkigt...

Lördagen slutade nyktert, konstigt nog. Men kände inte för att sticka ut å hålla god min ifall det nån gång under kvällen skulle brista. Så det blev spontan filmkväll med Macko, Victor & Swan :) Sen bidde det till att köra på Sabbe & Henke under kvällen och det bidde efterfest hos Lucas i Nässjö. Jag var väl hemma runt 4. Så idag har jag gått runt i morgonrock nästan hela dagen, så en söndag ska se ut!Nu ligger jag och tänker hit och dit. Blir ju inte riktigt klok på mig själv!