Tisdag 30 augusti

Zoran och jag pratade igår om att man borde göra mer saker som man mår bra av. Man ska inte alltid vara så ekonomisk och hålla tillbaka på något som kan vara betydelsefullt för ens välmående. Så… Jag ska köpa mig en ny kamera. Vi kom fram till att det inte kommer förstöra min levnadsekonomi. Så nu gäller det för mig att snoka upp lite information och sen kötta. Kanske är på så bra humör så jag köper några ljuskällor t.ex. blixtrar eller softboxs dessutom.

 

Jag skickade en intresseanmälan till ett uppdrag för Yves Rocher här på bloggen. Eftersom jag inte brukar variera mig så pass mycket gällande sminkningar och är inget stort fan av läppstift m.m. så skulle jag tycka det var extremt roligt att testa vad en vanlig Svensson (!) tjej kan göra med att. Dessutom har jag en del fotoidéer som skulle passa bra in här…

 


Torsdag 25 augusti

Jag känner mig lika grå som vädret!

Mitt första arbetspass gick bra. Skolstarten gick bra. Allt går bra.
Det är rättså tråkigt när allting går bra har jag kommit underfund med.
I och för sig så sket sig min veckomatsedel redan andra veckan, det suger lite.
Speciellt när man är hungrig...

Stötte på pappa på banken idag. Under den senaste veckan har jag nog träffat pappa mer än mamma. Tanken slog mig idag att det har nog aldrig hänt förut. Men jag gillar det! Zoran är intresserad av livet på landet och han och pappa har lätt att prata med varandra. Jag älskar självklart att vara ute i Lemnhult. Men visst, det är inte jag själv som får mig att åka ut dit utan det är Zoran. Det tackar jag honom för. Nämnde lite smått för far min att Zoran & jag är lite sugna på att rusta upp Sjökullen, en liten stuga vi har nere vid Trollebo. Jag gillar pappas leende och det fick jag se vid detta samtalet.

Sitter just nu och lyssnar på Eksjö Stadsfests spotifylista.
Måste tagga upp mig lite granna inför helgens påhitt
:)