Lördag 26 februari

Sitter hemma på mina lediga timmar mellan jobbtiderna idag. Har en delad tur så mellan 13-17 kan jag göra vad jag vill här hemma. Blir kanske till att titta på en film eller kanske börja rensa lite bland mina kläder. Funderar på att sälja lite saker jag knappt aldrig använt på Blocket eller liknande.

Imon blir det till att jobba då också. Fast en eftermiddagstur, alltid gött med sovmorgon! Jobbar med Annika & Jan denna helgen, och även den nya tjejen Rebecka.
Kan inte bli bättre :)
Nästa vecka ska jag tillbaka till Växjö, har sportlov nu egentligen men känns inte som det riktigt. Men då blir det till att redovisa och granska andra i klassens arbeten gällande stalker uppgiften. Känns tufft!
Sen ska jag försöka ta mig till Vaggeryd och gratta lilltösen som blivit 3 år, annars får det bli om ytterligare en vecka. Men senare i nästa vecka ska jag banne mig ta mig upp till Annie för en fika å systerprat :) Mysigt!

Tycker det är för lite bilder här. Ska försöka bättra mig.
Nu kommer det bilder från allt möjligt däremot!
Lars Winnerbäck konsert i Hok, augusti 2010.

Julfirande med familjen i Vaggeryd.

Victor, jag & Andreas grattade Swan.

Torsdag 24 februari

Sitter hemma hos Zoran och vi ska snart bege oss till Eksjö. Han ska hämta sin dator som är lagad nu och jag ska passa på att kanske köpa en ny mobil. Annars köper jag nog en som jag hittade på OnOff idag. Har accepterat att det kanske blir touch, vill annars gärna ha med knappsats men då måste jag gå flera år tillbaka känns det som. Fast jag är ganska kräsen också, vill inte ha nån uppskjutbar m.m. En enkel jävla mobiltelefon bara!
Har däremot även fastnat för fägen vit men vi får se....

Onsdag 23 februari

Sitter nersjunken i soffan med mina gosiga raggsockar, en kopp te och lite choklad. Mums! Tittar just nu på Efterlyst, var bl.a. med ett inslag om ett rån på Maxi i Jkpg. Men en sak jag undrar, var sjutton har de gjort av Leif GW Persson? Inte lika roligt med nån Tommy...

Idag blev jag klar med alla mina skoluppgifter, känns så äckligt skönt att ha det inskickat å fixat 2 dagar i förväg. Nu börjar jag däremot bli nervös för vad vår lärare Lars ska tycka om det och även att granska någon annans arbete. Men jag verkar ha riktigt duktiga fotografer i klassen, så det blir roligt att se. Jag är sugen på att antingen spara ihop pengar till ett nytt, fett objektiv eller kanske t.o.m köpa en ny fetare kamera. Men kanske inte det som ska prioriteras just nu. Måste skaffa mig en ny mobil innan min tar sitt sista andetag, det har varit nära nu flera gånger.

Det har blivit lite ströjobbdagar då och då under februari månad. Ska bli skönt att jobba hela helgen, gött med lite extra helgcash. Funderar på att gå bredvid på Norrgården eller nånstans i stan så man kan bli inringd på fler ställen. Däremot är jag dålig på att ta tag i saker. På tal om att ta tag i saker måste jag gå in och fixa en synundersökning och få hem fler linser. Tror jag har fått ännu sämre syn sen första gången jag var där, that sucks! Sen ska jag dessutom gå till H&M imon och kräva pengarna tillbaka. Köpte vaxremsor för benen för ett tag sen och när jag sen skulle använda de fastnade allt vax på benet men själva remsan kunde jag ta bort. Det tog mig 3 timmar att få bort allt kladd och ont gjorde det!! Sen har jag fått nya vaxgrejer men det har knasat det med och nu vill jag bara ha pengarna. Så får det bli till att raka benen tror jag. Åh vad jobbigt det är att vara tjej ibland... Nä men seriöst, det blir vad man gör det till. Har inte orkat vara kvinnlig å raka benen under hela vintern. Hår är bra!!

Långt inlägg idag, bara för att jag har lust :)