Trevlig helg på er!

Ikväll känns det i ryggen att man har jobbat, även om det inte har varit så tungt. Blev en stunds övertid dessutom men det gjorde ingenting eftersom det snöar så där mysigt och sakta som det bara gör på film (fast tydligen inte). Nu ska jag slappa ordentligt för i helgen blir det mördarpass i hemtjänsten!
 
 
De där passen på tisdag och onsdag kommer kännas rätt underbara efter helgen!

Det löser sig

De senaste två nätterna har varit jobbiga p.g.a en förkylning som är på gång, hoppas däremot att det aldrig kommer bryta ut ordentligt! Idag ska jag jobba 13.00-21.30 och då gäller det att klä sig rätt när man ska ut i kylan, in i värmen och sen ut igen och så vidare... Dessutom har jag blåsor i munnen, ett sår från att jag har bitit mig i kinden flera gånger och dessutom har jag upptäckt en visdomstand som letar sig fram. Ibland måste man bara få klaga av sig lite.
 
Men jag ser fram emot tills imon! För då är det tillåtet att få en daglig dos av choklad :) Japp, jag pratar om min chokladkalender, galet vilken bra uppfinning! Dessutom har vi börjat köpa "vanlig mjölk" igen efter ett bra tag med laktosfri mjölk. Dels för att jag älskar mjölk och den laktosfria är inte god att bara dricka, men funkar bra till chokladmjölk och gröt m.m. Galet vad gott det var att klunka vanlig mjölk igen, sen får vi se om magen reagerar.
 
Nähä, om man skulle ta tag i den dära dammsugningen som jag pratat om i flera dagar!

.

Jag vet inte vart min effektivitet tog vägen men det enda jag gjorde i e.m. var att dammsuga bakom tv-bänken och i sovrummet och lagat mat. Ja, det är väl det. Fastnade vid datorn resten av eftermiddagen, förstår inte hur det blev så. Är nu hemkommen efter lite chill i Sabbes soffa, gött!!
 
 
Jag & Sabbe - 2oo8