Helenas babyshower.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

 
Vi började tjejdagen med god brunch hos Julia med nybakta frallor, juice, vindruvor, melon, smoothie och annat gott. Efter en regnskur stack vi ner till Vänhem för minigolf (som var väldigt underhållande, tack Tina!) och lunch. Sen begav vi oss till Fanny där det väntades ballonger och presenter för Helena & Henriks bebis. Det är alltid lika kul när man lyckas med en överraskning! Det blev frågesport om bebisar och annat därtill, namnlekar, gissa-bajset-lek och andra gissningslekar i form av gissa storlek på Helenas babymage, datum för nedsläpp, kön, vikt och längd och ytterligare lite till :) Sen fortsatte kvällen med massa gott snacks, roliga spel och framför allt, riktigt fina tjejer!

Helgen som gick.

Efter en galet bra helg blev det en dålig måndag bestående av kallsvettningar och illamående. Det blir ju inte bättre av den tryckande värmen och att vi aldrig riktigt ordentligt kan vädra ur lägenheten...
 
Helgen har bestått av lite sommarstugehäng, ordentligt tjejhäng, god brunch, roligt minigolfspelande, babyshower, presenter och lekar och söndagen avslutades med en lugn förmiddag vid sommarstugan tillsammans med Z och sen middag på Sandsjöbaden med Malin & Tina för att sen avslutas med en härlig sommarträff med syster med familj, kusiner, fastrar, pappa och pappas kusin med fru. Jag klagar inte!
 

 
 
 

Mina presenter till bebisen i Helenas mage :)
 
Mer bilder från helgen kommer senare ikväll...