Mitt 2014.

Idag för ett år sedan befann jag mig i Vetlanda och jobbade min sista dag som personlig assistent. Jag slutade på eftermiddagen och åkte till mammas lägenhet i Korsberga och packade ner de sista väskorna i bilen för att sen brumma ner till Kalmar. Och här är jag nu! Med en bra lägenhet som jag delar med bästa killen, som för övrigt blev min fästman i somras ;) Jag startade det nya året med en dunderförkylning men lagom tills jag blev frisk och inskriven på Arbetsförmedlingen så blev jag timvikarie i Rinkabyholms hemtjänst, vilket gäng :) När det sen kom ut ett längre vikariat på Öland lämnade jag Rinkabyholm och började pendla till Mörbylånga istället. Jag har sedan mars jobbat på Rönningegården och vikariatet har blivit förlängt så jag är kvar.
Jag har kalasbra kollegor som mer och mer blir till mina vänner.
 
 
Annars då?
Jag har åkt lite fram och tillbaka mellan Kalmar och gamla hemtrakterna för att hälsa på vänner, gratta familjemedlemmar och för att bara umgås. Jag har haft vänner och famij på besök här. Många härliga promenader! Det har blivit många minnen då vi rensade i mammas lägenhet inför hennes flytt. Bowling med jobbet. Då jag knappt hade någon semester i somras så passade vår stora balkong med eftermiddagssol utmärkt. Eller så tar man cykeln i 2 min för att lägga sig på stranden och ta ett dopp i havet. Det blev Lasse-konsert med Alicia och Malin, en slags reunion :) Jag spöade Zoran i minigolf i Borgholm innan det blev middag med fastrar och kusiner. Zoran fick revansch i minigolf när jag, Z, Malin, Alle och Adam tog en match. Det har varit dop för systersonen där jag blev fadder. Zoran och jag tog en roadtrip på Ölands södra udde. Men bästa resan var till Dalarna och Fulufjället där ringen kom på fingret innan vi begav oss till Norge.
Vilka vyer man har sett!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gott nytt år!

Hemma igen.

Hej och hå! Kom hem sent igår efter en trevlig kväll med fastrar, kusiner och pappa, där det bjöds på god mat och härligt sällskap :) Det blev bara några ynkans få timmars sömn inatt innan klockan ringde vid halv sex imorse för jobb. Väl hemma igen blev det en powernap och nu har jag dammsugit lägenheten. Helt galet vad katthår det var på köksmattan...
Nu blir det en dusch och sen ryggläge i soffan!
 
 
 
 

Familjemys i juletid.

Det blir en hel del fart och fläng vid jul. Kom hem igår efter en mysig julträff med mamma och systrar med familjer. Jobb måndag kväll och tisdag dag och nu har jag förberett det sista inför jul tillsammans med Zorans familj imon och sen pappa och fastrarna på juldagen. Men julen är lite helig för mig och jag vill försöka hinna träffa så många nära och kära jag bara kan.