Ett lugnande kvällste - citronmeliss

Jag sökte lite på vad man kan hitta på med citronmeliss och det visar sig att det gör sig perfa som kvällste när du vill varva ner. Ta några blad och lägg i en tekula och låt det stå och dra ett tag.
Det blir ännu godare om du lägger i en sked honung :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trötter

Jag stannade hemma igår från jobbet och det behövdes. Idag blev det ett dagpass och det var längesen jag var så här trött efter jobbet, ändå var det oerhört lugnt idag. Nu är det ett helgpass kvar sen kommer det bli en bra vecka, jag har mycket att se fram emot. För det första så jobbar jag bara två dagar! Woop, woop! På onsdag ska jag ut med kollegorna :) Vi har ju jättekul på jobbet så tänk hur roligt vi kommer ha det nu :) Sen på fredag åker vi hemåt och det ska hinnas med två kalas. Men det jag längtar efter mest, är helgen i sommarstugan. Just nu står det att det ska regna, men det skiter jag i. Då kurar vi ihop oss och tänder ljus och spelar kort :)
 
 

Ditten och datten

Idag har jag varit lite piggare trots att jag inte somnade förrän halv två, två inatt. Sov ju bort halva tisdagen så inte så konstigt att natten blev knas. Idag har jag bakat en banankaka så nu har jag ännu mer fika i frysen och sen har jag köpt Sims 3. Det är jättelänge sedan jag spelade det och jag som brukar vara rastlös spelar lätt bort ett par timmar. Vi har även fått upp hyllan till köket och hunnit äta gott i soffan framför fotbollen :)
 
 
 
 
 
Imon hoppas jag på att kunna jobba!