Hej helg!

Igårkväll kl. 20.30 tog jag helg. Jag ska inte jobba förrän på måndagkväll så en långhelg kommer sitta fint!
Igår började jag städa köket, och det noga. Gardinstången togs ner och dammades av och även golvlisterna dammades av. Jag hann med hallen och lite utav badrummet innan jobbet kallade så idag blir det vardagsrum och sovrum. Det är så skönt när man väl har fått det gjort och särskilt nu när katterna fäller extra mycket hår. Det yr som bara den!
Zoran är i skolan så nu är det bara jag och katterna.
 
 
 
 

On the road again.

Igår hade jag tänkt ta och storstäda men jag var för lat. Men det blev i alla fall renbäddat i sängen :)
Z och jag tog en liten roadtrip och vi längtar båda två så mycket till våren, då det är lite varmare och grönare ute.
 
 
 
 
Det kanske får bli lite dammat och småstädning ikväll
och förhoppningsvis kommer dammsugaren fram imorgon istället.

Spontanbio.

När jag kom hem från jobbet igår frågade Charlotte om jag skulle hänga med på bio. Veliga jag bestämde mig precis innan det var dags att åka men jag hann. Det är roligt att göra lite spontana saker istället för att sitta hemma och inte göra ett dugg. Det blev 50 shades of grey i Mörbylånga med Petra, Charlotte och Anna.
Vi behövde ju inte trängas om man säger så...
 
Jag har inte läst böckerna men jag längtar redan efter nästa film och ska nog även ge mig på böckerna nån dag. Det blev lite fnitter då och då och även några funderingar på vad generatioen bakom oss tyckte,
då vi var bland de yngsta som såg filmen..
 
 
Idag vaknade jag med huvudvärk men den försvann lagom tills jag kom till jobbet. Dagen har flutit på bra men jag är så förbannat trött så ikväll blir det däremot en kväll då jag inte gör nåt vettigt alls.