Tisdag.

Jag är så trött! Vet inte vad det är med mig... Visserligen har sömnen varit lite knasig om nätterna nu och jag tror att jag var rätt stressad inför högskoleprovet så det tar väl igen sig lite nu. Det blev en lång sovmorgon idag i alla fall men jag kom ut på en promenad på förmiddagen vilket var tur det, för nu regnar det.
 
 
 
 
Nu blir det lite salladslunch innan ett kvällspass på jobbet.

Urblåst.

Idag har jag hängt med den här bruden och gjort högskoleprovet.
Svårt att säga hur det kändes eftersom det var första gången jag gjorde det och inte har så mycket att jämföra med. Men det gick relativt okej och jag är konstigt nog lite revanschsugen och kan tänka mig att skriva i höst också, för att se om jag kan höja mig en aning till.
 
Jag har varit rätt slö resten av dagen och har bara legat i sängen och tagit det lugnt.
Det blev pizza tillsammans med Z och sen låg jag och slappade i soffan.
Nu är det dags att sova och jag tror inte det ska vara några problem efter dagens hjärngymnastik.
 

Imon gäller det.

Det blir en lugn fredagkväll eftersom högskoleprovet är imorgon. Just nu känns det okej och jag ska inte titta ett dugg mer på det där, det kommer inte ändra något i alla fall. Skönt att Petra och jag ska skriva i samma lokal, då slipper jag gå vilse och va nervös själv ;)
 
Har annars haft en bra vecka med måndag och tisdag ledigt. Zoran och jag hade en rikgtig umgås-dag i tisdags då vi först var ute och sprang på förmiddagen. Ja, ni läste rätt. Jag sprang! Intervaller!
På eftermiddagen gick vi ut och åt innan vi skulle på en föreläsning som Kalmarhem hade bjudit in oss på.
Sen har det blivit jobb onsdag, torsdag och fredag och idag kl. 15 tog jag helg :)