Multitasking.

Försöker plugga cirkulationssjukdomar medans jag tittar på tv och spanar runt på inredningsinspiration.
Kanske inte en så bra kombination...
Idag började vi en ny kurs, Vetenskapsteori och metod. Ska bli skönt med ett annat upplägg där man får använda hjärnan och tänka själv än att endast nöta in fakta. Verkar va ett lite lugnare tempo vilket passar mig då jag har omtenta samtidigt. Så jag vet vad jag ska göra om dagarna..
 
I fredags fyllde jag år och dagen började med frukost på sängen ♥
Sen var det dags för tenta vilket kändes som att det gick rätt bra ändå. Men man vet inte säkert förrän man står med rättad tenta i handen... Sen gick jag och Zoran en sväng på stan och käkade ute innan vi åkte hem och pös i soffan resten av dagen/kvällen. Passar mig perfekt!
 
 

Barnmorska.

Igår hade vi en barnmorska som höll en föreläsning om gynekologi och obstetrik i skolan.
En anledning till att jag sökte sjuksköterskeprogrammet var ju att jag var nyfiken på yrket barnmorska och hade planer på att läsa till det. Den senaste tiden har jag mer tänkt att jag börjar som sjuksköterska och så får vi se vart jag tar vägen. Men nu väcktes det intresset igen. Det verkar vara ett väldigt brett område, finns många inriktningar så som ungdomsmottagning, mödrahälsovården, gynmottagningen, förlossningen... Vi får väl se :)