Gotland

För snart en månad sen åkte vi till Gotland för semester, onsdag-måndag. Det blev däremot en kortare resa än vad vi planerat då vi åkte hem redan på fredagen. Ostadigt väder, en toktrött Willian som aldrig kom till ro men framför allt en bil som strulade. Även om vi gick miste om några dagar var det riktigt skönt att komma hem på fredagnatten, vilket jag är säker på att alla tre tyckte. Däremot var det inte lika härligt att vara sjösjuk hela resan från Gotland till Oskarshamn... 
 
 
 
 
 
När vi kom fram till Gotland valde vi att spendera eftermiddagen och kvällen i Visby.
Så otroligt fint!
 
 
 
På torsdagen åkte vi norrut. Vi stannde till vid Blå Lagunen och hade det bara inte blåst så fruktansvärt mycket hade det kunnat bli en badpaus. Sen fortsatte vi till Fårö där vi åkte runt hela ön i princip och kikade på både det ena och det andra innan vi åkte hem.
 
 
 
Fredagen bjöd på dåligt väder och i och med att bilen strejkade så höll vi oss inne tills vi åkte in till Visby för lite mat innan färjan tog oss hemåt.

Grå måndag.

Idag är det en sån där dag då det aldrig verkar bli ljust. Här hemma tänder vi ljus och fixar med tvätt och småstädar lite.
Lite senare drar Willian och jag in till stan för en lunch med Zoran som har börjat jobba igen efter semestern.
Mina smycken jag beställde har fortfarande inte kommit men den som väntar på nåt gott...?
 
Willian har börjat med att vakna lite tidigare på morgonen nu så jag är rätt slö om dagarna. Måste lära mig att lägga mig lite tidigare på kvällen i och med att han fortfarande ammar under natten. Men däremot bjuder han alltid på ett leende när man kommer och plockar upp honom på morgonen, efter att han legat och jollrat en liten stund.
 
 

Min tur nu.

Vet inte om det var midsommarregnet eller Gotlandsvinden men nu börjar jag bli förkyld.
Har laddat upp med te, choklad och jordgubbar och hoppas på det bästa.
Har för övrigt klickat hem ett armband och ett halsband ikväll, längtar tills dem levereras.
Får ha en dag då jag uppdaterar med lite bilder :)