Tisdag

Igår och idag har jag målat lite i badrummet på övervåningen, passar på medan Willian sover. Allt blir en sån stor grej, man ska åka upp till huset, söva Willian och sen hoppas på att han inte vaknar lagom tills man doppat rollern i målarfärg. Hade varit lättare om man bodde där och kunde passa på att pyssla då och då. Men men, nån gång bor vi där, även om vi trodde att vi skulle gjort det för ett bra tag sedan.
 
Vi passar på att elda mycket i nuvarande huset då det inte finns någon kamin/öppen spis i vårt hus. Det är så härligt att sitta och värma sig framför brasan. Nu smaskar vi på morötter, chips och dip, ännu bättre! Ute är det bara mörkt, blött och kallt så det här passar perfekt en tisdagkväll.
 
Från en av dem finare dagarna i höst.

Min födelsedag.

Idag fyller jag 27.
27 alltså, jag fyllde ju nyss 20!? Ja, ja...
Dagen har varit bra. Den startade med tårta till frukost, man borde fylla år oftare asså. Sen har vi ätit god planka på Sandsjöbaden, år sen sist. Willian är på strålande humör och skrattar för det mesta, en väldigt bra födelsedagspresent enligt mig. Kvällen kommer bli lugn, är ju som sagt inte 20 längre ;)