Hopp

I onsdags brast det för mig i skolan. Vi delade patientberättelser och vi kom in på hopp. Det pratades om hopp hos cancerpatienter och att utan hopp dör man. Jag tänkte på dig och försökte hålla tårarna borta. Jag såg dig framför mig när du stolt visade upp vad du kan göra, trots frakturer på bägge överarmarna. Som du kämpade!
Så länge benen fungerar, så länge jag kan stå på benen sa du.
Sen kom dagen då benen inte längre ville samarbeta.
Och efter ett par dagar var du borta.
💚♥💚

En härlig helg.

Helgen har varit rätt bra ändå, särskilt söndagen. Den började med lekträff här i byn med kompisar till Willian. Sen spenderades resten av dagen hemma ute i trädgården. Willian övar för fullt på att lära sig gå och han tar sig fram väldigt snabbt om man håller honom i ena handen. Vi har knatat runt i trädgården, klappat på kalvarna, blåst såpbubblor och inspekterat nästan varje sten i grusgången. Zoran har tagit sig an min gamla trehjuling, som var mer rostig än gul så det ska bli kul att se slutresultatet. 
 
 
 
 
Trädgården är helt full av vårlök och svalört.


Idag är det kallare och gråare ut vilket kan vara skönt också. Nu sitter jag och försöker knepa ihop en hemtenta men har lite svårt att fokusera. Senare ska vi in till stan, Willian och jag ska passa på att handla blommor och fröer medan Zoran är på arbetsträff på nya jobbet. Jag har hittat några gamla mjölkkannor som jag ska plantera i hade jag tänkt, samt lite befintliga tomma platser som finns på gården. Hemtentan kan man skriva på nån annan gång, mycket roligare att göra det fint.