Söndag 29 maj

Jobbade 06.45-17.00 igår. Känns jobbigt att gå därifrån när en tant börjar gråta och säger att hon kommer sakna mig. Tycker det är en livsviktig sak att sitta med de gamle och prata lite och ge de lite svaller, höra på deras historier m.m. De kommer ju inte dit för att sitta själva på sitt rum dygnet runt. Vissa människor anser att det är viktigare att byta gardiner eller hinna med att städa fler rum när man är många i personalen. Det är ju precis tvärtom! Är det många som jobbar ska man passa på att gå på en längre promenad, göra nåt som dom tkr är roligt eller bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord.
Det är så mycket man skulle vilja göra och ändra på...

Konstigt nog fick jag ingen träningsvärk efter min joggingrunda i torsdags.
Kan kroppen vänja sig så snabbt?

Igår efter jobbet blev det filmkväll med Malin & Tina. Blev till slut även en massagekväll, vet inte hur länge vi satt och masserade varandra, men gött var det!
Idag blir det till att åka till mormor. Det är ju mors dag idag och jag ska även ge mamma en liten present. Hon brukar ju inte vilja ha nåt men jag bor trots allt här relativit gratis.. Lite uppskattning kanske man ska visa!