Tisdag 29 juni

Skulle jobbat 7-13 idag men eftersom Sandra är sjuk idag hoppar jag in på hennes kvällstur. Alltså blir det en delad tur, 7-10 & 15.30-21. Men nu hinner jag vila upp min rygg tills jag sticker ner igen. Det var en dam som trillade och det känns lite i kroppen när man får ta hand om en annan persons kroppstyngd.


Midsommarhelgen på Öland var kanon! Malin, jag, Thomas & Daniel åkte ner och sov hos Tina i Kalmar på torsdagen. Sen stack vi till Öland runt halv nio tiden på morgonen, jätteskönt att slippa all kö. Dagen spenderades i Köpingsvik. Redan efter 10 min träffar man ju på Vetlanda folk :) Det var god mat och god dricka och kvällens festerier blev i K-vik med Eve, Malin, Tina & Nina! And.... Vår sovplats var i bilen. Gick hur kalasfint som helst :) Så detta ska lätt göras om. Lördagen ser nästan likadan ut förutom att festandet var i Borgholm istället, inne på Strand som höll på att koka över av värmeslag. Sen på söndagen var det till att fixa till bilen, slappa lite i Borgholm och sen sticka hem innan rusningen började och det klarade vi utmärkt!Nu framöver är det mest jobb men ska försöka planera in lite resor och annat skoj!
Vädret har vi ju med oss iaf :)

Fredag 18 juni

Sitter ihop krupen i bäddsoffan i sommarstugan och lyssnar på vinden som tar tag i det lilla, lilla blåa huset. Jag och mamma kom ut till Ormaryd igår vid två tiden. Då var det strålande sol och allmänt bra sommarväder. Idag leker vinden lite mer så jag har mestadels hållt mig inne.

Tanken var att jag och Sabbe skulle till UP ikväll, då det är skumparty och efter denna helgen bommar UP igen. Men eftersom Sabbe slösar upp sina pengar på nåt-hon-inte-vet-vad-det-är så ändras kvällens aktiviteter. Jag stannar kvar här och grillar med mamma & Bengt och så får vi se vad klockan blir när jag drar mig mot Sketlanda.

Ungjävlarna, det vill säga; Sandra, Sam, Sabbe och jag, skulle egentligen åkt till Boda Borg i onsdags. Men när vi tre kommer hem till Sabbe hittar vi henne på altanen i underkläder. När Sabina säger "Nu är det så här.." så vet man att dagen kommer sluta på nåt annat sätt än vad man från början trodde. I detta fallet stack vi till Öland och utnyttjade sommarvädret till max! Vi började med lunch i Borgholm och sen gick vi gatan upp mot bilen och sen fortsatte vi till Köpingsvik. Där blev det till att bada i havet (årets första dopp för min del dessutom) och sen låg vi å göttade oss på stranden.
Jag gillar våra spontana idéer :)


Och om en vecka kommer jag befinna mig på Öland igen!!

Tisdag 15 juni

Eller måndagsnatt.. Kalla det vad ni vill.

Ingen bra kväll! Har kommit in i nån halvårs svacka som singel gissar jag på.
Blir ju inte bättre av att läsa gamla dagboksanteckningar om upp- och nedgångar mellan mig & Daniel. Vet inte varför jag är ledsen faktiskt. Det blev ju bra tillslut, även om det kanske inte var så vi ville ha det. Men som sagt, jag tog smällen ganska bra då, men istället verkar den komma nu, konstigt nog. Antar att nya möten och händelser gör att verkligheten smyger sig på mig.

Hittade en sak i dagboken som stämde in ganska bra;
"Och det är bara du som ler.
Behöver lite kärlek från fel håll.
Inget är logiskt. Inget är magiskt.
Det är så tragiskt!"

Men vad händer efter att man fått kärlek från fel håll?! Det sägs att man alltid vill ha det man inte kan få. Antar att det stämmer ibland, men i vissa fall vågar man inte chansa.
Det är även bra att ta reda på om man vill chansa.

Vad händer med det gamla om man börjar om på nytt?