Tisdag 23 november

Kan här och med meddela er som läser att det blir ingen skola i Haparanda till våren. Det har blivit fel och de ska inte ens ha nåt som börjar till våren. Får vänta till hösten i så fall.
Ska egentligen på audtion på söndag i Växjö som gäller sång - performance. Får se ifall jag håller mina nerver i styr eller om jag hinner balla ur tills dess.

Har idag testat på mitt extrakneg, Hemmakväll inne i stan. Kan nog va lite pilligt å mycket att tänka på i början, men känns ganska bra. Skönt att lära sig av Sandra dessutom :)


Jag har fortsatt med min ganska grundliga städning, ser det som en julstädning. Har tagit upp adventsljusstakar och lite grejs, har en massa snö här hemma så det kändes mysigt!
Jag ska nu krypa ner bland vita lakan och mysiga kuddar och sova. Hoppas på en bra natt!

Måndagen 15 november

Ska ner till jobbet snart igen, delad tur idag..
Idag har jag varit himla duktig. Har tagit ut lite kökslådor och skurat av och fixat å donat.
Hoppas att jag har samma energi till att fortsätta imon innan eftermiddagsjobbet.

Förra veckan blev himla bra ändå. Sminkkväll hos Sandra, mysig onsdagskväll med Åsa & Malin. Jobb lite då och då. Helgen fortsatte bra den också. Var hos Andreas i fredags, var i Kalmar i lördags på kalas för Eve. Jättetrevligt! Sen på söndagen var jag och mamma hos mormor å morfar. Satte upp lite ljusslingor på några buskar i trädgården. Jag märker allt mer å mer att jag längtar till att få sätta upp ljusstakar m.m. Men nu är det bara 2 veckor kvar till de kommer upp :) Sen släpptes jag av hos Andreas på söndagen å vi fortsatte med att sätta ihop hans stoooora tv-bänk grejsimojs. Kommer bli finfint!!Denna veckan ser jag fram emot. Speciellt helgen då vi ska fira Helena, då kommer både Eve, Tina & Julia hem! Sen på söndagen sticker jag, pappa & Ulla till Sofie och ha lite kalasmys eller nåt. Underbart!

Måndag 8 november

Måndag.... Dagens mål; Orka jobba i 2 timmar.


Helgen bestod av bad och mys i Sävsjö, äta ute och sen se en underlig film. På lördagen var jag ute med Åsa, Victor, Macko & Swan. Å jag mitt arsle lyckas tappa bort Åsas telefon! Men annars var kvällen great :) Söndagen spenderade jag i Näshult på kalas,
Klara fyllde 19.


Veckan ser inte ut att ha så mycket att erbjuda. Jobba nån gång.. Men till helgen blir det till att sticka ner på kalajs i Kalmar iaf :) Dags för att gratta Ewe!