Med rinnig näsa.

Det började med halsont igårkväll, fortsatte med snorig näsa idag på morgonen och ja, den fortsätter att rinna. Hoppas inte på någon vidare utvekling inom det här. Ska försöka bota den med en gammal going, glass blandat med oboy pulver :)
 
Var på Vilan och jobbade ikväll, synd att det ska gå så lång tid mellan gångerna ibland, det är himlans trevligt där! Men nu väntas det kvällsjobb i hemtjänsten fredag-söndag. Men lite kul hinner jag med emellan!
 
 
 
Förresten, Zoran och jag bytte bil idag. Bara så där :)

Sköna torsdag.


Åh, vad jag gillar när två katter burrar upp sig i mitt knä :)
 
Den här dagen har rätt mycket att erbjuda. Ska först lämna saker till Erikshjälpen, laga mat, hämta vinterdäck, byta bilen, kanske träffa Åsa & Malin (om jag hinner) och sen börja jobba på Vilan vid 16.

17.39

I och med att vår lille Tito-kissemiss jamar som en galen tonåring om nätterna så testade vi att stänga sovrumsdörren inatt. Vi trodde att det skulle ta en sekund tills någon av de krafsade sönder dörren. Men vi fick vara i fred ända fram till sex tiden då det jamades lite, men sen höll de sig lugna till sju och då var vi för en gångs skull utvilade :)
Vi hoppas på lika goda resultat inatt.
 
Igårkväll blev det jobb på Vilan och likaså imorgon. Resten av helgen spenderar jag med jobb i hemtjänsten. Fick en förfrågan om att jobba ikväll också, men det lockade inte att jobba 6 kvällar i rad. Särskilt inte när jag är uppbokad på Step, om bara en liten stund :)