Måndag

Måndagar är inte riktigt mig dag har jag märkt. Mår typ alltid dåligt på dom och jag gissar att det är för att jag inte är tillräckligt utvilad från förra veckan. Men vem katten är det?


Hade nationellt prov i engelska B idag och det gick väl sådär, brukar alltid flumma ut på uppsatser och har ibland svårt att hålla mig till ämnet. Men men, det gick som det gick...
Efter det så var vi lediga en bra stund och jag kände då att jag fortfarande inte mådde bra.
Kände mig illamående redan när jag vaknade och det är inte härligt. Så jag stack hem med 11.25 bussen.
Å jag vet att vi skulle spela in idag på karaktärs lektionen men det bryr jag mig inte så mkt om.
Den lektionen är bara bajs ändå!

Ska ta och packa nu, så man är förberedd till onsdag :)
Å imon blir det lång dag i skolan fast ändå inte.. Slutar redan kl. 11.20 men sen på kvällen är det öppet hus.
Men det kan nog bli livat, det var ju ganska okej förra året även om det bara kom typ 10 pers och spanade in KS :P
Ska bli skönt att gå runt och titta på treornas projektarbete, kanske får nya idér för jag vet inte vad jag ska hitte på. Men det kommer väl så småningom hoppas jag...

Nu sitter jag och lyssnar på media tvåornas 2 timmars radioprogram, lite trevligt :)

I take you there

Ännu en helg avverkad och den var banne mig bra!

I frdags var det klassfest och det kom mer folk än jag trodde att det skulle göra. Vi var uppemot 20 pers tror jag.. Det kördes bl.a  "jag har aldrig" och det var en massa annat babbel. Alkohol här och där, cigaretter här och där, koffeinpiller här och där, haha. En helkanon brasa hade vi fått till med som vi satt och värmde oss vid och grillade. Sabbe & Lina ville bada och det gjorde dom också, och Sabbe trillade självklart på väg ner till bryggan men det var ju bara för att det var för mörkt som Sabbe sa :) En boll höll även på att sprängas och det hälldes på massa lacknafta på elden så livat kan man ju i alla fall säga att det var.
Calle kom förbi en sväng men stack senare in till stan igen, svikare :P
Ännu senare kom Macko...
Lina och jag försökte prata lite med honom men det gick väl inget vidare precis.

Å mitt horoskop för lördagen löd såhär:
"
Att enbart för gammal vänskaps skull upprätthålla en viss relation vore troligen ett misstag,
men låt inte din oro smitta av sig på allt du gör."
Ibland kan horoskop vara lite skrämmande sant...

Efter snacket med Macko, om man nu kan kalla det för snack vet jag inte, men efter det så drog ungjälarna (jag, Sabbe, Sam & Sandra) in till stan. Eller vi kom till Börjes bensinmack sen fick Daniels mamma hämta oss och så släppte hon av de andra nere på stan och jag fortsatte hem till Daniel. Men tjejernas runda på stan var inte långvarig. Sam kom till mig och Daniel efter typ 45 min bara, hon skulle sova hos oss. Daniel, jag & Sam satt och snackade i ett par timmar men sen ville jag sussa så fick de sluta med sitt gitarr spelande.
Jag tkr att fredags kvällen var väldigt trevlig i sin helhet, det är inte allt för ofta man umgås med sina klasskamrater på fritiden om man säger så... Lite synd för dom är så himla goa!

Och på lördagsmorgonen så kom Sabbe och hämtade sina nycklar som jag hade och innan det hade hon fått cykla ut till stugan vi var vid i fredags för att hämta sin bag och då hade hon fått höra att Daniel, som var rejält dyng, hade gått hem mitt i natten. Å Wilkman hade på lördags monnen gått in till stan för att köpa frulle till dom som sov över i stugan, inte illa. Efter att Sabbe fått sina nycklar skulle hon fortsätta sin cykelresa hem till L-bro. Där skulle hon grilla kyckling till frukost för hon hade inte grillat nåt i fredags, hon är allt rolig hon.

Efter att mamma och jag skjutsat ner Sam till stationen vid 10
på lördagsmorgonen fortsatte jag och mor min till mormor och morfar. Min morfar är banne mig inte klok. Han som är 87 bast har gjort om deras uteplats vid köket... Tagit bort alla gamla brädor, lagt ny grund och borrat fast de nya brädorna.
Det skulle inte förvåna mig om han dog på kuppen. Men visst, fint bidde det!
Efter det så åkte vi vidare till Ormaryd och fixade med värmen, kylskåpet och lakanen i sommarstugan för nu är det bestämt att jag & Daniel myset ska vara där vid Valborg <3

Idag har jag inte varit på rätt humör känns det som... Men det har varit skönt att vara hemma och slappa med Daniel, även om det känns som om vi jämt gör det. Men mysigt är det :)

Ska bli väldigt skönt med kort vecka nästa vecka. Men dessvärre är det engelska nationella imon, inte lika kul.
Sen på tisdagen så är det öppet hus och sen är vi lediga både onsdag, torsdag och fredag. Jäääh!

First time

Hopp! Då har man skaffat sig en blogg, jag är kanske lite efter...
Men om jag kommer vara speciellt aktiv, det vet i katten asså. Mitt liv tillhör ju bdb, haha.

Idag har det varit en bajs dag med någorlunda bra inlägg eller vad man ska säga...
Jag hade egentligen sovmorgon idag men kunde inte utnyttja den för det går ingen buss vid bra tid.
Så jag, Sandra, Sam & Sabbe satt i gallerian i ungefär 2 timmar och glodde på folk.
Sen var det matten och det var väl den mest vettiga lektionen jag har haft idag. Känns bra när man äntligen fattar matten. Men så ska vi inte ha prov på detta kapitlet (sannolikheter) och det kan kännas lite surt att inte visa att man äntligen kan. Men sen är det nationella så man får väl visa det då, om man nu fortfarande har glöden uppe.

Och som nästan resten av veckan har det inte varit god mat i skolan, så det har blivit fil och flingor ett antal dagar. Visst, det mättar, men bara för stunden så man har gått på låg energi halva veckan.
Efter lunchen var det dags för teater och jag var som vanligt inte på teaterhumör. Iaf inte till att öva på "Pelikanen"...
Men det var skönt att jobba ute idag, då blir man lite gladare på nåt sätt.
(Speciellt när dagisbarnen frågar om vi spelar golf, hihi.)
Men min kropp tyckte väl inte att det var lika skönt att vara ute. Jag brände mig rejält på hals/bröst... Och rödhårig som man är och med ett pigment som är ovän med solen så börjar det självklart klias. Då mår inte Fiida bra!
Å det märktes väl senare för jag hade världens svårigheter med ett par repliker och bidde nära lipen. Blää!

Sen kom Daniel cyklande förbi och jag ville egentligen bara skrika till alla; "FUCK PELIKANEN" och springa bort till Daniel och krama om honom och aldrig släppa. För idag var det just en sån där jobbig dag där man bara vill till Daniels famn. Men han fick cykla hem utan kramar, snyft!
Och där stod jag med mitt manus i handen och tårar bakom solbrillorna.
Men när Hanna skulle ha sitt betygssamtal stack jag bort till bussen och där fann jag Sandra & Sam.
Dom vet allt hur man ska liva upp mig utan att verka överdrivande :)

Har i alla fall fått min andra livsdrog idag, choklaaaad! Mumma, men ska inte vräka mig i hela den idag för då får jag höra Daniel som kallar mig tjoooockiis hela helgen, hihi.

Det som gäller framöver är att ha kul på klassfesten som är imorgonkväll. Hoppas det blir någorlunda kul. Jag har dels inte festat på skitlänge och sen hoppas jag att det ska bli kul med folket som kommer dit, blir kanske halva klassen trots många spelningar dagen efter...
Å på lördag ska jag upp tidigt och vara duktigt barnbarn hos mormor och morfar och efter fikat där ska mamma och jag dra vidare till sommarstugan och bädda sängar och lämna mat m.m. För det blir troligtvis så att jag & Daniel ska va där vid valborg, kan nog bli mysigt. Hoppas bara att det blir bra väder.
Och förhoppningsvis kan jag ta tillfället i akt å övningsköra lite om jag inte är allt för livad på fredagkvällen vill säga..

Nu är det nog dags att avsluta för dagen, har väl annat för mig.. Eller nåt liknande!