Duktig flicka

Nu förtjänar jag chokladkakan som mamma köpte till mig idag :)
Igår så var jag flytthjälp åt Daniels mamma och idag har jag tagit tag i mina läxor!

Det gick ganska snabbt att flytta in alla saker till lägenheten igår... Jag blev själv så sugen på att flytta till en lägenhet tillsammans med Daniel, men det får vänta. Efter flytten så stack vi ner till OnOff där Lis köpte grejer för runt 21 000:- Det var riktigt fina grejer hon fick tag på! Sen bidde det god flyttmat på vägkrogen :) Men jag hade nog lite feber, för jag frös under resten av kvällen när vi satt i Lis lägenhet med en nice tv och myste, trevligt.

Idag så stack jag och Daniel ner till gallerian vid 11 för att lyssna på mina kära estetvänner som spelade så fint :)
Sen åkte jag hem och som sagt, pluggade! Först läste jag igenom svenskan och det fastnade i huvudet ganska bra faktiskt. Var lite intressant denna gången... Sen så gjorde jag religionsläxan, lite annorlunda läxa egentligen och jag förstår inte riktigt vad det har med religion att göra. Men det är väl själva tanken med att människor tänker annorlunda och har olika synsätt på saker och ting. Efter det gjorde jag min uppgift från Mats, i arbetsmiljö & säkerhet. Nu är det bara den dära lista-ut-vad-det-är grejen kvar i nutida konst. Men jag kommer verkligen inte på något. Måste disskutera med mamma senare sen så får vi se om vi kommer fram till något.
Jag har även hunnit med att rensa färdigt under sängen och lite i garderoben. Ska fortsätta med garderobsrensningen imorgon. Sen ska jag skriva lite i mina dagböcker, måste kladda ner Rhodos resan ju :) Sen ska jag väl tänka lite på projektarbetet,
jag vill inte börja försent!

Find a light

Söndag och snart en ny skolvecka!
Det har gått finfint gällande kapslarna, de glider lätt ner i halsen som tur är. Men däremot så riktas allt åt mitt lillfinger nu, så resten av mitt imunförsvar försämras och därför blir min förkylning ännu sämre, så det lär väl ta ett tag innan jag är helt kry.

Idag skulle jag och Daniel laga lasagne. Det bidde gott, men hemkunskapsboken är lite snål. 150 gram köttfärs blir banne mig inte mkt till två pers. Å allt gick inte som det skulle men det smakade gott i slutändan iaf.

I helgen sågs det två filmer; Streetkings & Iskariot.
Den första var riktigt bra, men det bidde lite snurrigt i slutet...

Jag ska väl försöka plocka upp lite från mitt golv ikväll,
har inte sovit på mitt rum över 3 månader nu. Skamligt!
Dags att göra något åt att...

Now I´m dancing

Fredag, veckan har gått fort. Känns skönt att vara tillbaka i skolan och träffa klassen. Jag har faktiskt saknat deras sällskap nåt så grymt mycket har jag märkt nu när man är tillbaka. Och den nya teaterläraren är helt okej, så det kommer nog bli ett bra sista år på gymnasiet för min del :) Och det är redan skolfotografering på måndag, haha.

I helgen kommer Daniel myset och vi ska ha en riktig myskväll imon. Äta chips, dip och massa grönsakar :) Sen ska vi troligtvis titta på film, Pearl Habor är utvald :D
Mamma är i Gbg denna helgen...

Idag var jag på sjukhuset så man får reda på vad det är för fel på mitt lillfinger. Det var en infektion/inflammation! Det kom ut en massa var när hon tryckte hål med en nål, och det var verkligen inte lite var. Doktorns kommentar: "Oj, så mycket trodde jag absolut inte att det skulle vara. Nu kommer det t.o.m. lite till.." Men jag fick ett plåster och penicillin. (Stavning?!) Men grejen är att det är kapslar som är 2,3 cm stora och jag har svårt att svälja sånna. Men det går väl på nåt sätt, annars får jag gå till doktorn igen.. Ska ta de 3 ggr om dagen, bläää! Men jag vill banne mig inte ha blodförgiftning så det är bara att svälja!

I helgen får jag förhoppningsvis bilderna från Tina & Julias kamera, från Rhodos :)